L'Agència de Salut Pública de Catalunya publica el programa "Dinars de carmanyola a l'entorn laboral"

El programa que impulsa l’Agència de Salut Pública de Catalunya per fomentar la carmanyola saludable a l’entorn laboral

Sovint hem de gestionar i estalviar el nostre temps, i busquem aliments fàcils de preparar. Aquests aliments de vegades no són els més saludables, com tampoc ho és la manera de preparar la carmanyola. Per això, aquest mes proposem la preparació de carmanyoles saludables a través del programa “Dinars de carmanyola a l’entorn laboral” que impulsa l’Agència de Salut Pública de Catalunya. 

El programa recull recomanacions i consells en l’elaboració, preparació, conservació i transport de carmanyoles que inclouen receptes senzilles i gustoses. 

El programa consta d’una etapa inicial en la qual es difon l’alimentació saludable a través de consells i incloent un canvi en els nostres hàbits alimentaris. Podeu consultar la guia “Petits canvis per menjar millor” a través del següent enllaç: Guia Petits canvis per menjar millor.

En la segona etapa resulta imprescindible la implicació dels treballadors en la planificació i promoció de la salut perquè es comprometin en la consecució d’aquest canvi. Les accions a portar a terme es realitzen a través de xerrades i tallers sobre àpats equilibrats i aliments saludables. 

Finalment, el programa proposa una tercera etapa dinàmica d’avaluació i revisió del programa en format d’avaluació i supervisió del mateix programa per recollir suggeriments de millora i foment de la salut a la feina a través d’hàbits alimentaris. Aquesta etapa inclou una guia de consells per menjar sa de forma més econòmica i dos monogràfics, un sobre fruita fresca i l’altre sobre els llegums, que inclou un recull de receptes ideals per cuinar aquest aliment. 

És un projecte de:

Amb el suport de:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.