Formació Coneix millor els teus col·laboradors

 

Formació Coneix millor els teus col·laboradors

Sector: Empresa

Data:    Del 19/03/2024 al 21/03/2024

Durada: 6 hores

Modalitat: En línia

Horari: Dimarts i dijous, de 9.30 h. a 12.30 h.

Adreçat a: Professionals en actiuObjectius:Conèixer i aprofundir en els factors que revelen el coneixement circular amb els nostres interlocutors i/o equips:
– La capacitat per sentir
– Comprendre
– Aplicar eficientment el poder de les emocions

Una interacció efectiva comença per la percepció correcta i encertada d’un mateix per després percebre a l’altre. Treballarem per tenir un millor coneixement de nosaltres mateixos com del nostre entorn; coneixements que incidiran en l’habilitat per interactuar efectivament amb les altres persones, cosa que pot significar la diferència entre l’èxit i el fracàs.

En les nostres relacions de col·laboració amb clients, proveïdors, equip i Direcció; els diferents valors, objectius i motivadors poden allunyar o fins i tot trencar relacions de col·laboració. 

En la gestió dels equips, el desig d’un millor desenvolupament és una de les raons principals per les quals les persones deixen els seus treballs, només superada per la necessitat d’una compensació més gran.

La clau per millorar resultats, crear sòlides relacions, desenvolupar als equips i dissenyar fulles de ruta per al desenvolupament, passa per conèixer i saber tractar als nostres interlocutors.

Inscriu-t’hi aquí

És un projecte de:

Amb el suport de: