Cursa Interempreses Can Gavarra. Ajornada.

Cursa Interempreses Can Gavarra. Ajornada.

Ajornada. Publicarem la nova data a partir del mes de gener.

L’Ajuntament de Polinyà, en el marc del projecte AMERC Empresa Saludable, organitza la primera edició de la Cursa Interempreses Can Gavarra. Serà el dissabte 1 d’octubre i les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes.

La Cursa Interempreses de Can Gavarra és un esdeveniment esportiu obert a tots els botiguers, autònoms i treballadors i treballadores de petites, mitjanes i grans empreses que composen l’Eix de la Riera de Caldes (Sentmenat, Palau-solità  i Plegamans, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta i Polinyà). S’hi podrà participar en categoria individual o per equips. I també es podrà escollir entre el recorregut llarg de 8,64 km o el curt, que tindrà una distància de 6,40 km. D’aquesta manera es vol aconseguir fer una cursa per a tots els públics, siguin o no corredors habituals.

Recorreguts:

Recorregut llarg:

Recorregut curt:

Inscripcions:

Inscriu-t’hi ja, sol o amb un equip format amb companys de la teva feina.

En el cas que vulguis inscriure un equip de la teva empresa, podrà estar format per un mínim de dues persones i un màxim de quatre. Poden ser masculins, femenins o mixtes i tots els components de l’equip hauran de córrer el mateix recorregut.

Consulta el reglament de la Cursa Interempreses Can Gavarra per conèixer tots els detalls de la prova.

Inscriu-te ara! És gratuït.

 

Si ens cuidem, tots hi guanyem.

Organitza:

             

  

Col·laboren:

És un projecte de:

Amb el suport de: