Hem presentat a Can Gavarra el programa AMERC Empresa Saludable

La sessió ha tingut per objectiu presentar el programa AMERC Empresa Saludable a les empreses del territori.

Can Gavarra, el centre de recursos per a les empreses i l’emprenedoria de Polinyà ha posat en marxa el projecte AMERC Empresa Saludable, amb el suport de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes. L’objectiu del programa és el de promoure la salut laboral a les empreses del territori.

El projecte s’ha presentat el 29 de març a les instal·lacions de Can Gavarra. A la presentació hi han assistit més de vint empreses, i ha comptat amb la presència de la Primera tinent d’Alcalde i regidora de Desenvolupament Local, Tània Bravo.

A la jornada hi han participat Ismael Duran Pizarro, Talent Director en Trivière Partners, Carlota Casado Riera, Tècnica de RRHH de PIMEC i Rosaura Insa, Tècnica de Promoció Econòmica de l’ Ajuntament de Polinyà.

En el transcurs de la mateixa s’ha evidenciat la importància d’adoptar l’enfoc “Empresa Saludable” a les empreses del territori, tot exposant els principals avantatges i beneficis directes per a les organitzacions: reducció de l’absentisme, major motivació de les persones treballadores, major compromís, etc. Millora de la competitivitat i de la capacitat d’atracció i retenció de talent, en definitiva.

Emmarcat en el context actual d’evolució cap a una Indústria 5.0, centrada en les persones, i amb la visió dels ODS2030, el programa AMERC Empresa Saludable s’ha presentat com una eina a l’abast de pimes i empreses del territori, tant per sensibilitzar sobre la importància d’esdevenir una Empresa Saludable, com per poder iniciar sense cost per a l’empresa determinades accions que es portaran a terme al llarg de l’any i que situaran a les empreses participants en el camí d’esdevenir empreses saludables, amb beneficis directes tant per a les organitzacions i les persones que en formen part, com pel conjunt de la comunitat.

Entre les accions del programa n’hi ha la cistella de la fruita, la setmana de la salut a l’empresa amb formacions i tallers o la cursa interempreses. Les empreses que participin activament d’aquestes activitats podran optar al reconeixement com a AMERC Empresa Saludable.

La presentació s’ha pogut seguir també en format virtual. En finalitzar la mateixa, s’ha servit un esmorzar saludable als assistents.

     

És un projecte de:

Amb el suport de: