200 persones han participat a la Cursa Interempreses Can Gavarra 2024

La segona edició de la Cursa Interempreses es va celebrar el 20 d’abril amb la participació de 200 persones, una mica més del doble que en el 2023. La Interempreses és un esdeveniment esportiu obert a tots els botiguers, autònoms i treballadors i treballadores de petites, mitjanes i grans empreses ubicades a l’Eix de la Riera de Caldes (Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Polinyà). S’hi podia participar en categoria individual o per equips amb els companys de feina. El recorregut compta amb 6,40 quilòmetres i un temps suficient per fer-la corrent o caminant. Un recorregut circular que s’inicia a Can Gavarra i passa per l’entorn natural del polígon de Llevant.

El corredor més ràpid va ser Jan Isla, de l’empresa Timgad, amb un temps de 21 minuts i 54 segons. El segon classificat va ser Sergio Porras Márquez, amb 24 minuts i 44 segons. En categoria femenina la guanyadora de la cursa va ser Cristina Montes i la segona, Cristina Rodríguez Sánchez. En les categories per equips de dues persones, els primers en arribar van ser “Els mussols” de Gabarró i els segons, ABR. Dels equips de tres membres, els primers van ser Bensec i els segons Fredvic Fredlab. Finalment, en la categoria d’equips de quatre, els primers en arribar van ser Aranow i els segons, Fredvic Fredlab.

La cursa s’emmarca en el programa AMERC Empresa Saludable (AES). Com a la resta d’activitats del projecte AES, l’objectiu principal és el de promoure dins les empreses hàbits de vida saludable. Però en el cas de la Interempreses, a més, l’activitat també es converteix en una jornada de networking amb un ambient distès i esportiu i una activitat de team building per a les empreses de l’entorn. Enguany, 18 empreses van estar representades a la cursa pels seus treballadors i treballadores.

Mira les fotos de la Interempreses 2024

L’organització de la cursa ha comptat amb el patrocini imprescindible de Gestamp Group, Obrador Sorribas, Sanygran, Pep Camps Barnet, Bardet, Condis, SMP Motherson, Hempel, Banc Sabadell, Laboratoris Klein, Chemplate Materials i Tempus Pàdel Club.

És un projecte de:

Amb el suport de: